Nachádzate sa tu

Oznam

Darujte 2% z daní Vážení rodičia, vážení priatelia, aj v tomto roku je možné, aby každý občan - daňovník, ktorý si podáva daňové priznanie sám alebo prostredníctvom zamestnávateľa sa dobrovoľne rozhodol, komu poskytne 2% z jeho zaplatenej dane z príjmov za rok 2016. Prosíme vás preto o finančnú podporu a o poukázanie príspevku 2% zo zaplatenia dane v prospech Plaveckého oddielu TJ Spartak Myjava. Finančné prostriedky, ktoré takto získame využijeme, na skvalitnenie plaveckej prípravy a tréningov, prípadne na zabezpečenie plaveckých pomôcok .

Prosíme o vyplnenie priloženého vyhlásenia , jeho súčasťou musí byť potvrdenie o zaplatení dane za rok 2016 (potrebné je pripojiť originál potvrdenia). Takto pripravené vyhlásenie a potvrdenie Vás prosím odovzdať predsedovi oddielu, ktorémukoľvek členovi výboru, resp. trénerom, po zosumarizovaní ich odstúpime na Daňový úrad.

Pozn: Prosím neodnášajte tlačivá priamo na Daňový úrad, odnesieme ich tam za Vás, pretože TJ nevie identifikovať, ktoré príspevky sú určené pre Plavecký oddiel - to si musíme sledovať sami. V prípade, že 2 % nepodáte cez nás, pôjde platba do TJ ako celku, a teda nie konkrétne do PO.

Ďakujeme za podporu a porozumenie,

za Plavecký oddiel Karol Šutovský, predseda

Copyright 2011 TOPSTRANKY